Fideszes képviselőjelöltként indul Biatorbágyon a Pesti Srácok főmunkatársa

POLITIKA
április 30., 07:15

Dezse Balázs, a Pesti Srácok főmunkatársa, a HírTV riportere fideszes képviselőjelöltként indul Biatorbágy 1. számú választókörzetében - írta meg a Gulyáságyú Média.

Dezse bemutatkozó szóróanyagában azt írta, korábban el sem tudta képzelni, hogy Budapesten kívül éljen, de felesége, a tősgyökeres biatorbágyi lány trükkök százait bevetve a kisvárosba csábította. Azóta el sem tudja képzelni, miért nem Biatorbágyon akart mindig is élni.

Dezse a kampány hivatalos kezdete előtt egyébként vendégül látta a Paláver című műsorban a Fidesz biatorbágyi polgármesterjelöltjét, Nánási-Kézdy Tamást. A műsorban a riporter egy szóval sem említette, hogy a fideszes csapatban indul majd.

Dezse Balázs
photo_camera Dezse Balázs

A biatorbágyi fideszes kampányt egyébként Dezse munkáltatója, a Pesti Srácok is megtámogatta a maga módján. Április 16-án Dezsével kerekasztal-beszélgetést tartott a kisvárosban Huth Gergely, a lap főszerkesztője, Stefka István tiszteletbeli főszerkesztő és Jeszenszky Zsolt főmunkatárs. A rendezvényen Nánási-Kézdy is ott volt.

Dezsét vasárnap vette nyilvántartásba a helyi választási bizottság, miután leadta a szükséges számú támogatói aláírást. A képviselőséghez a Mi Hazánk-os Biró Józsefet, a független Molnár Jánost, a szolidaritásos Molnár Tibort és az Együtt Biatorbágyért Egyesület színeiben induló Repcsik Dávidot kell majd legyőznie.